Fruktkorg till jobbet

Bjud på färsk frukt på jobbet från speciellt utvalda leverantörer i Sverige! Bidra till att era anställda befinner sig i en inspirerande arbetsmiljö och att de har energin som behövs för att orka fokusera på sina huvuduppgifter. Med en fruktkorg från Juliusberg Växtservice ger ni er personal möjligheten att upprätthålla en bra nivå av vitaminer som leder till ökad motivation och arbetsmoral.

Få 1 orkidé med din fruktkorg var 6:e vecka

När ni tecknar ett fruktkorgs-abonnemang hos oss får ni var sjätte vecka en orkidé levererad till er. Självklart finns det möjlighet att beställa fler fruktkorgar per vecka och om ni väljer att köpa exempelvis två korgar får ni var sjätte vecka två orkidéer istället. Vid första leveranstillfället bjuder vi även på en orkidé-kruka. Alla våra orkidéer är importerade direkt från ledande leverantörer i Holland.

Arbetar miljövänligt

Juliusberg Växtservice är väldigt måna om miljön. Vi arbetar ständigt för att förbättra vår miljöpåverkan och därför använder vi bland annat oss av bilar som går på biogas. Just nu genomförs ungefär 80 % av företagets transporter med klimatsmarta drivmedel.Vi på Juliusberg Växtservice är säkra på att ni kommer bli nöjda med våra fruktkorgar och har därför endast en månads uppsägningstid.

Fruktkorg Orginal

Fruktkorgen är perfekt för er som söker en blandning av populära frukter såsom banan, äpple, citrus samt päron. Utöver det ingår 1-2 av säsongens frukter såsom druvor, kivi, persika/nektarin och plommon.

 

 

Fruktkorg Ekologisk

Fruktkorgen är perfekt för er som vill att all frukt ska vara ekologisk. Den innehåller basfrukter som banan, äpple, citrus, päron och druvor.

 

 

Fruktkorg Extra Banan

Fruktkorgen är perfekt för er som vill ha mer bananer och istället för apelsiner önskar clementiner samt mandariner. Utöver det är korgen toppad med säsongen övriga frukter som tex vindruvor.

 

 

Bananpåse

Många vill ha extra banan! 
Ett uppskattat tillval är vår bananpåse.

 

 

Mjölk

Mjölk till fika rummet med fruktleveransen.
Från gårdar i Skåne och södra Sverige. 

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår